Klantgericht

KellerZorgAdvies biedt een klantgerichte aanpak met de focus op de beste oplossingen voor onze klanten. Goede technische installaties dragen voor een belangrijk deel bij aan de beleving van comfort en veiligheid in en om het huis.


Vakkennis

KellerZorgAdvies garandeert dat installaties optimaal renderen en voldoen aan uw verwachtingen. Met regelmatige bijscholing en geïnformeerd blijven over de nieuwste ontwikkelingen in het vak, door middel van cursussen en vakbeurzen, beschik ik over waardevolle vakkennis. En een brede ervaring op het gebied van brandbeveiliging, alarmsystemen, telefonieoplossingen, installatie techniek, verbouwingen en loodgieters werkzaamheden.

Ook op het gebied van Rolstoelkeukens, inloopdouches en douche zitjes, steunbeugels voor douche en toilet, douche-wc's, trapliften, persoonlijke veiligheid, zoals zorgtelefoons, is uitgebreide kennis aanwezig.

 

 Kwaliteit

KellerZorgAdvies heeft kwaliteit hoog in het vaandel  staan.

 

Nazorg

Verder besteed ik veel aandacht aan goede nazorg. Na de verbouwing bent u niet uit het zicht en blijf ik graag met u in contact om uw ervaringen te horen. Zo kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren en onze kwaliteit op peil   houden.