Wilt u meer weten over het renoveren van uw keuken?

Uw keuken restylen is complex en de bestaande indeling is moeilijk te wijzigen. Nieuwe keukendeurtjes of het opnieuw spuiten van deurtjes wijkt qua kleur altijd af van bestaande zichtzijdes en/of de kleur van de binnenzijde van de kasten. De technische staat van uw keuken is tevens bepalend. Realiseert u zich s.v.p. altijd dat een gerenoveerde keuken geen nieuwe keuken is en dat als uw bestaande keuken echt van ouderdom uit elkaar valt u beter een nieuwe keuken kunt overwegen.

Daarom zijn wij ervan overtuigd dat het wel prettig is als er iemand is die u helpt bij het maken van keuzes. Wij luisteren naar uw wensen: adviseren en realiseren.

U weet niet zeker of keukenrenovatie iets voor u is? Of u heeft geen idee of de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen? Stuur dan een emailbericht naar: info@keukenrenovatiebrabant.nl of bel Keller advies, René Keller op +31 (0)6-23655007 voor het maken van een afspraak bij u thuis: op een moment dat het u schikt.

Tijdens deze afspraak worden allereerst uw wensen op een rijtje gezet. Met “KRB in huis” wordt u optimaal over elke keuze geïnformeerd en we bekijken samen in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Uiteindelijk komen we tot een keukenrapport. Op basis daarvan ontvangt u – binnen 4 werkdagen – een gespecificeerde offerte. Kiest u voor deze oplossing dan is het van belang te weten dat hiervoor een vergoeding van € 75,00 (incl. BTW) wordt gevraagd. Een vergoeding overigens die niet opweegt tegen de voordelen en welke bovendien – bij opdracht – in mindering wordt gebracht.

Voordelen:

  • Specialistisch advies over haalbaarheid.
  • Inspiratie: welke mogelijkheden heeft u in de ruimte?
  • Inschatting: zijn uw plannen financieel haalbaar
  • Geen keuzestress

Werkwijze dé- en montage:

U wilt dat uw aankoop ook goed en vakkundig gemonteerd wordt. Passend in de ruimte en keurig afgewerkt. Ook daar zorgen we graag voor. Wilt u uw aankoop zelf installeren? Ook dat kan natuurlijk. U bent helemaal vrij in uw keuze.

Kosten

Het is begrijpelijk dat u direct wil weten wat in uw specifieke situatie de kosten zullen zijn. Deze zijn echter geheel afhankelijk van uw wensen en uw budget. Welke materialen wilt u toepassen? Welke onderdelen vervangen? Allemaal vragen die vooraf niet beantwoord kunnen worden. Feit is dat de kosten van een geheel nieuwe keuken behoorlijk kunnen oplopen. Bij het renoveren van fronten kunt u een behoorlijke besparing realiseren ten opzichte van nieuwe keukenkasten. De kosten van andere apparatuur, verlichting, aanrechtblad etc. worden hierin natuurlijk buiten beschouwing gelaten.

Folie keukenkastjes

Een veel voorkomend probleem is het zogenaamde “loslaten van folie”. Dat is – zo zijn de ervaringen van Keller advies en Keukenrenovatie Brabant – , de meest belangrijke oorzaak om keukenfronten te vervangen of opnieuw te spuiten. Een veel voorkomend probleem waar Keller advies en Keukenrenovatie Brabant als geen ander op in kunnen spelen.

Budget

Hebt u niet het budget voor een nieuwe keuken of u wilt niet veel geld uitgeven dan is keukenrenovatie een perfecte optie. Het renoveren van uitsluitend keukendeuren is in verhouding veel goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Bij het renoveren van een keuken hoeven er namelijk geen leidingen te worden omgelegd, bovendien is breekwerk ook niet nodig. Hierdoor bespaart u geld én tijd.

Uitstraling

Het zijn voornamelijk de keukenfronten die het aanzicht van de keuken bepalen. Nieuwe en/of gespoten keukendeuren geven uw keuken een compleet nieuwe uitstraling.

U geeft uw keuken – voor een fractie van de prijs – van een nieuwe keuken wél een totaal nieuwe look! Het vervangen van keukendeuren kent bovendien een ideale prijs- kwaliteitsverhouding.